maandag 24 april 2017

Kunstof beschoeiing prijzen

Damwand en beschoeiingen. Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Info over kunstof beschoeiing prijzen. Resultaten van zoekmachines!


Beschoeiing , kunststof, gerecycled kunststof beschoeiing , beschoeing,.

Wilt u een beschoeiing maken? Met kunststof beschoeiing KLP Prowal kiest u voor een duurzame en kostenefficiënte oplossing voor oeverbescherming. De levensduur van kunststof is vele malen langer dan die van een houten beschoeiing. Grenen voor binnen gebruik hardhout en kunstof onverwoestbaar voor buiten gebruik uitzonderlijk. Topkwaliteit tegen scherpe prijzen ! De bovenzijde van de beschoeiing kan afgewerkt worden met de fraaie Prolock Sigma deksloof.


Lengte in overleg tot meter.

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. De klant had het woonhuis net gekocht en wilde de volledige tuin laten vernieuwen, omdat deze niet meer van deze tijd was en de beschoeiing verrot was. Wij zijn specialist op gebied van waterbouw en leggen o. Wij zorgen voor de beste vervanging van uw damwand. We gaan precies en snel te werk voor een lage prijs. Gemaakt van 1 PE en PP, milieuvriendelijk, uitstekende weerbestendige eigenschappen.


Kies uit planken en damwandprofielen. Hiervoor worden kunststof panelen of opgeklampte schotten in combinatie met. Kunststof beschoeiingen worden toegepast voor bescherming van oevers en waterkanten. De aanleiding en het ontwerp.


In Fijnaart was de oude houten beschoeiing echt aan vervanging toe. Daarom was de vraag van deze klant om hier een oplossing voor te. Juist op het scheidingsvlak van water en lucht.


De kunststof producten van KLP zijn een duurzaam alternatief voor hout. Vind beschoeiing planken op. De goedkoopste beschoeiing schotten vind je op Houthandelonline, een beschoeiing beschermt een oever tegen invloeden van buitenaf zoals golfkrachten.

De prijzen voor het vervangen van hout door kunststof begint bij euro per men loopt op tot euro per mbij een luxe merk kunststof planken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.