dinsdag 25 april 2017

Kleefmagneet deur

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek wat Belisol voor u kan doen. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!

Specialist in stalen deuren en trappen. Showroom in Elspeet, bij Apeldoorn. De grootste collectie kastdeuren online! Kastonderdelen tegen lage prijzen.


Kleefmagneet zwart, muurmontage, kg houdkracht. Geschikt voor het openhouden van branddeuren. Zoekt u kleefmagneet voor de deur ? Nu verkrijgbaar bij Installatievakwinkel.

Ruim assortiment Deskundige advies Snelle levering. De deur kan dan met de deurkruk worden geopend. Voor beide varianten heb je dat er magneten zijn voor het ophouden van een deur. Om de toegang en doorloop te vereenvoudigen kunnen kleefmagneten geplaatst worden.


Met kleefmagneten kunnen deuren in normaal gebruik opengehouden. Een kleefmagneet bestaat uit een deurmagneet en een ankerplaat die op het kozijn en deur worden gemonteerd. Als de ankerplaat tegen de magneet aan wordt gedrukt en de. W, gripkracht 490N, opbouw, wandmontage, diameter deurmagneet 50mm, afstand.


Deze deur openhoudmagneten zijn bedoeld om tijdens normale omstandigheden de deuren open te houden om zo een vlot verloop van het interne verkeer te kunnen realiseren. Uitgebreid assortiment deurhoudmagneten voor branddeuren In normale situatie staat de geopende deur vast op een deurhoudmagneet. In geval van brandalarm onderbreekt. De elektriciteit genereert een magnetisch veld dat de deur open of dicht houdt. Brandbeveiliging is volledig beschreven in een PvE.


Hierin zal staan welke deuren gesloten dienen te zijn. Deurdrangers met ingebouwde kleefmagneet zijn prachtig. Deze elektrische deurvastzetter is bedoeld om tijdens normale omstandigheden de deuren open te houden om zo een vlot verloop van het interne verkeer te kunnen realiseren.

Kendrion deurmagneet 150mm. Deze rookmelders schakelen de elektrische voeding van de kleefmagneet uit en de deuren kunnen zich sluiten door de dranger die op de deur aanwezig is. De kleefmagneet kan aangepast worden voor montage op binnendraaiende deuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.