dinsdag 25 april 2017

Drinktoren

Drinktoren

Degelijke kunststof drinktoren van hoge kwaliteit voor diverse soorten pluimvee. De drinktoren staat op pootjes waardoor het water schoner blijft. Sterke kunststof drinktoren met een inhoud van ltr. Is makkelijk te vullen en makkelijk terug te plaatsen. Door het gladde oppervlak is de drinktoren makkelijk.


Drinktoren

De toren kun je omgekeerd neerzetten als je. Duurzame kunststof drinktoren voor kippen. Wordt al meer dan jaar met succes verkocht in de pluimveesector. Drinkbakverwarmer voor kippen, nu met pakket aanbieding! Thuisbezorgd binnen werkdagen.


Deze kunststof drinktoren (op pootjes) voor pluimee is gemaakt van duurzaam doorzichtig kunststof. Met deze drinktoren is er altijd voldoende water beschikbaar voor uw kippen. Info over drinktoren kippen. Resultaten van zoekmachines!


Drinktoren

Drinktoren (op pootjes) voor pluimvee. Snelle levering Scherpe prijzen Gratis verzending v. Eindelijk is er een drinktoren die eenvoudig aan de bovenkant te vullen is. Is voorzien van een filter en een soort van vlotter die de waterstand bepaalt.


Een echte winkel met vakbekwame dierenliefhebbers. Op deze pagina vind je drinkbakken en drinktorens voor pluimvee zoals kippen, fazanten en kwartels. Alle drinkbakken zijn op voorraad en worden binnen uur. Deze drinktoren kun je ook omgekeerd. Verkrijgbaar in verschillende volumes.


Deze verwarmer heeft verstelbare beugels, zodat verschillende mat. De Olba drinktoren voor kuikens heeft een gat waaruit het water komt en zich verspreidt rondom de gehele bodem. De kuiken kunnen hierdoor rondom. Geschikt voor ronde drinkbakken.


Groot assortiment kippen drinkbakken tegen lage prijzen. Wij bieden betaalbare drinkbakken voor uw kippen en ander pluimvee. Bestel snel op De Huisdiersuper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.