woensdag 15 april 2020

Rijbak zand

Diverse soorten fijn of grof zand vindt u bij ons. Hierdoor is het zand uitermate geschikt als toplaag voor een paardenbak,. Paardenbakzand is een zandvak apart. Bekijk onze website eerst voor tips en advies.


Rijbak , welk soort zand ? Bent u op zoek naar zand voor uw paardenbak, rijbak of manege?

X is al ruim jaar dé specialist in de aanleg van binnen- en buitenrijbanen. Wij leggen een rijbak aan voor uw paarden. De zwarte grond gaat vervolgens naar beneden.


Informatie over de aanleg van een rijbak voor paarden. Iedere paardenhouder wil het gehele jaar door een goed berijdbare paardenbak. Het aanleggen van een rijbak vergt de nodige kennis en inspanning om dit.


Wilt u uw paardenbak verbeteren? Voor iedere paardenbak is een oplossing.

Kijk op de website voor het grootste assortiment polyvlokken van de Benelux. Lees hier wat voor zand u het beste kunt gebruiken voor uw paardenbak en manegebodem. M3C zand of paardenbakzan u leest het op ons blog. De vrijgekomen aarde konde.


Hierbij is een bak uitgegraven van 21x61x6m. Info over zand voor rijbak. Is uw huidige manegebodem te zwaar en zakt uw paard meer dan centimeter weg in het zand ? Resultaten van zoekmachines! Is uw manegebodem te droog en helpt sproeien maar voor eventjes? Bij het systeem van HIT van Aktivstall.


Hallo, Ik ga heel binnenkort een rijbak aanleggen. Deze wordt 20xmeter en is voor prive-gebruik (met paarden). All Seasons is gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van uw rijbak , zowel binnenbakken als buitenbakken.


Neem gerust eens contact op. De paardenbakken van Import Mersman zijn ècht scherp met de prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.