vrijdag 10 april 2020

Hor in kozijn

Belisol, ofwel uw kozijnen op maat van Nederlands maatwerk. Ontdek onze beloften aan u. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!


Simpel en snel maatwerk kozijnen bestellen en Vanaf werkdagen geleverd.

Vergelijk offertes voor kunststof en houten kozijnen. Speciaal voor alle kunststof kozijnen bieden wij horren om het (vliegend) ongedierte buiten de deur te houden. Zonder boren en schroeven te plaatsen. Bestel nu een hor voor kunststof kozijn.


Voordelen: Profiteer van scherpe prijzen Gratis bezorging Snelle levering Persoonlijk advies! Voor de meeste ramen en deuren heeft Bruynzeel wel een hor. Voor afwijkende vormen, zoals ronde ramen, kun je een hor op het kozijn plaatsen.


Een inzethor wordt heel eenvoudig vanaf de binnenkant in een kunststof kozijn gezet.

Het raam moet dan open zijn. Daarna kan het raam weer dicht met de hor erin. Deze inzethor is geschikt voor plaatsing in kunststof kozijnen. Het gaas gaat lang mee en de inzethorren bezitten een dunne flens waardoor deze geklemd wordt tussen het raam en het kozijn.


De horren zitten aan de buitenkant tussen het raam en het kozijn. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vroeger vonden mensen het vervelend om een hor te moeten plaatsen in hun kozijnen omdat ze steevast over dezelfde kleur beschikten. De inzethor wordt geheel op maat. Betaalbaar en origineel Nederlands fabricaat ! Inklemhor type RS - Houten kozijn.


Als je horren gaat maken, kies je eerst of je 'in de dag' of 'op de dag' gaat plaatsen: 'In de dag' betekent dat je de hor binnen het kozijn plaatst. Kozijn bestel je in onze webshop. Ook trek je de hor makkelijk uit het kozijn.


Het voordeel is dat er bij het plaatsen van een inzethor schroeven en boren niet nodig is. Algemene informatie Inzethorren zijn geschikt om insecten buiten de deur te houden. Onze inzethorren zijn speciaal gemaakt voor kunststof kozijnen met draaikiep ramen. De plisse hordeur kunt u eenvoudig online op maat bestellen.


De plissé hordeur is geschikt voor deuren en schuifpuien.

Voor vrijwel elk raam of deur is wel een oplossing. Plisse hordeur Plisse rolhordeur. Nergens anders te koop, een rolluik en hor in één tegen een voordelige prijs. Dubbel zo functioneel, houdt zowel de zon als de muggen en vliegen buiten. In diverse merken verkrijgbaar!


Horren van alle merken op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.