donderdag 10 oktober 2019

Glasdoek

De doek is bijzonder geschikt voor het reinigen van gladde en glanzende oppervlakken. Greenspeed Glasdoek , voor het streeploos schoonmaken van glas en spiegels. Met een geperfectioneerde opname van vocht en vuil is het.


De Greenspeed glasdoek voor professioneel resultaat bij het poetsen van uw auto. Ideaal voor gebruik in combinatie met Kenotek Pro Glasreiniger.

Bestel hier dan eenvoudig en voordelig je wonderdoeken. Onze voorgestelde resultaten komen niet overeen met de totaiteit van de. GLASDOEK zware kwaliteit 60x45. Is honderden keren wasbaar, heeft een hoog absortievermogen, pluist niet, krimpt niet door speciale afwerking. Door de structuur van deze.


Micro glasdoek , 40xcm. Deze doek laat geen strepen na! Zeer geschikt voor het moeiteloos reinigen van gladde oppervlakken, zoals spiegels, ramen en metalen oppervlakken.

De glasdoek van Piccolino is niet te evenaren. Greendspeed Glasdoek is speciaal geschikt voor het reinigen van glas en andere harde en gladde oppervlakken met uitsluitend de toevoeging van water. De doekjes zijn voorzien van extra fijne vezel uiteinden waardoor ze een optimale reiniging. Streeploos poleren met de Nano poleerdoek!


Zelfs intrieurverzorgers zijn verslaafd aan onze doeken! Glas- en spiegeloppervlakken maakt u streeploos schoon met deze glasdoek. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen. Bestel eenvoudig en snel Multy Glasdoek Met Hoekje stuks.


XXLhoreca is dé horeca groothandel voor non-food producten en levert horeca-apparatuur en keukenapparatuur van A-Merken. De Nanodoek is gemaakt met de nieuwste nanovezels. Licht vochtig gebruiken om alle gladde oppervlakken te. De Flipper Finesse microvezeldoeken zijn vergelijkbaar met de polier doeken van Bambuskristall. Ze zijn allebei op dezelfde wijze geproduceerd.


Zorg dan dat je deze Turtle Wax essentials in je dashboardkastje hebt liggen. Er was ook een doek voor het glaswerk. Dat werd gedaan met een (afzonderlijke) glasdoek.

Zoek theedoek in het Woordenboek op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.