dinsdag 17 juli 2018

Beton cire toilet

Kwaliteit voor Ieder Budget! Bespaar tot wel via kiesproduct. Op zoek naar toilet inspiratie? Een betonlook toilet is stijlvol, hygiënisch, voegloos en makkelijk te onderhouden.


Er zijn vele producten geschikt om uw badkamer te voorzien van de.

Tegenwoordig hebben mensen vaak een krijtbord in huis. In de keuken, in de kinderkamer, in de hal, maar ook in het. Vraag ons om een offerte of informatie.


De wanden van deze toiletten zijn afgewerkt met Béton Ciré Pro. Deze watervaste cementstuc is uitermate geschikt voor de ‘natte ruimtes’ zoals toilet , badkamer. Verkrijgbaar in een waaier. Vanuit Kampen wordt dit zeer flexibele en sterke product, in.


Wij maken gebruik van cookies.

Ook voor het afwerken van een inbouw toilet , bidet of urinoir is het mooi én praktisch. Aanvullende informatie: Beste, Ik ben opzoek naar een vakman die de volgende klus kan realiseren. Het aanbrengen van de beton cire in de badkamer en toilet. Pakket informatie 1x Primer naar keuzen 1x Resin. Ik wil graag beton cire in de badkamer (ook het douchegedeelte) aan laten brengen.


De afmetingen zijn x meter. Reitsma Badkamers uit de Zaanstreek, installateur van moderne badkamers of uw nieuwe toilet. Gespecialiseerd in waterdicht stucwerk, beton ciré. Wij vertellen u graag alles. Beton ciré aanbrengen in toilet ? Een veel voorkomende vraag van mensen.


Een beton cire badkamer heeft namelijk geen voegen en daardoor ook geen schimmels. Ook kan het gebruikt worden voor de achterwand van uw toilet , de openhaard en. Voor elke situatie de juiste beton look!


De grootste vacaturesite voor de bouw. Het egaal maken van de muren en aanbrengen van beton cire in onze douche en toilet.

Bekijk ons werk en laat je inspireren! Leer hoe op onze workshops. Voor particulieren en andere opdrachtgevers renoveren wij complete badkamers en toiletten. Ideaal voor de wanden en vloer van uw badkamer, douche.


Goed voor badkamers, toiletten of ruimten binnen kantoren of publieke gebouwen waar hygiëne en onderhoudsgemak belangrijk zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.