maandag 16 juli 2018

Auro bijenwas

Huidige Aanbiedingen Ontdekken! Bijenwas onderhoudsmiddelnr. Grondstoffen Een essentieel gedeelte van de productie van natuurverf vindt niet in het bedrijf, maar. Auro producten, verantwoord en milieubewust.


Auro Auro is een van de weinige producenten van verf en beschermings­producten die consequent 1 natuurlijke en veilige producten maakt.

Auro 9vloeibare bijenwas is een transparante, oplosmiddelhoudende vloeibare bijen- en plantaardige was voor binnen ( hout (vloeren), kurk, ongeglazuurde plavuizen. Voor 17:00u besteld=morgen in huis! Bekijk de beste aanbieding!


Auro 9is een mengsel van drogende olie, planten- en bijenwas en citrusolie als verdunner. Voor gebruik binnen, allerhande houten voorwerpen. Auro bijenwas onderhoudsmiddel wordt gebruikt voor regelmatig onderhoud van alle wasoppervakken op hout.


Transparante, oplosmiddelhoudende vloeibare bijen- en plantaardige was voor binnen. Voor veredeling en bescherming van hout (vloeren), kurk, ongeglazuurde plavuizen.

De bijenwas is samengesteld uit natuurzuivere grondstoffen en bevat carnaubawas en bijenwas. Gratis verzending vanaf €20. AURO Muurverf Porseleinwit nr.


Bio bijenwas , brokken, voor het zelf maken van kaarsen, zeep, cremes, enz. Meubelwas of boenwas als terpentijnwas, briwax, kalkwas, vloeibare was, bijenwas , paraffinewas en al het andere om uw meubels mee te onderhouden uit voorraad leverbaar. Info over encaustic bijenwas. Resultaten van zoekmachines! Vloeibare bijenwas voor veredeling en waterafstotende bescherming van alle ondergronden.


Pasteuze vloeistof op basis van natuurlijke was. Geeft naast antiek, blank en geloogd eiken ook vele andere houtsoorten een natuurlijke voeding, waardoor uitdroging. Vloeibare boenwas Traditioneel gemaakte boenwas op basis van natuurlijke grondstoffen als carnauba, candelilla, afrikaanse bijenwas en portugese terpentijnolie. HG bijenwas voor een natuurlijk onderhoud. Voorkomt uitdroging, en een mooie, warme glans is het resultaat.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor bijenwas aanbied. U doet met ltr ongeveer m2. Auro natuurverf 9vloeibare bijenwas. Het geeft een uitstekende bescherming en prachtige afwerking.

Wat kwam er onder mijn handen vandaan. Le tirage au sort aura lieu le. Voor gevernist of geolied parket bevochtigt u uw dweil met het mengsel van water en poetsmiddel op basis van bijenwas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.