dinsdag 13 februari 2018

Gekleurde plexiglas platen

Neem dan contact met ons op. Bestel nu online, gratis gezaagd. Elke plexiglas plaat wordt gratis op maat gezaagd. Plexiglas kleuren platen in alle soorten GRATIS op maat gezaagd.


Levering binnen de uur.

De translucente gekleurde plexiglas platen laten licht door maar zijn niet doorzichtig. Met andere woorden, er kan niet door de plaat heen gekeken worden,. Zowel in massieve als transparante kleuren. Bekijk ons assortiment Kunststof platen in onze Onlineshop.


Eenzijdig verspiegelde en aan de achterkant gelakte PLEXIGLAS XT platen in. Standaardsoorten van kleurloze en transparant gekleurde massieve platen met. Bent u op zoek naar gekleurde platen met een lichtdoorlaat voor lichtbakken of.

Platen bestel je in onze webshop. Gekleurde plexiglas platen tot mm dikte. Gratis op maat gezaagde platen. Naast gekleurde platen heeft Unaplex een ruim aanbod in zowel heldere. Natuurlijk is gekleurd plexiglas ook prima geschikt voor thuis!


Info over gekleurde plexiglas platen. Resultaten van zoekmachines! Alle kleuren die wij hebben zijn hoogglans gekleurde platen. Afmeting plaat 205x3cm. Alleen hele platen af te nemen.


Wij zijn een webshop die gespecialiseerd is in het leveren van goede kwaliteit kunststoffen op maat maar ook hele platen. Hoogwaardig van kwaliteit. Deze kleuren zijn massief en laten hierdoor ook geen licht door.


Wij plexiglas in helder, opaal en kleur in verschillende diktes. Hieronder kunt u uw formaat kiezen en de kleur.

Wij zagen uw platen op maat zonder zaagtoeslag! Dekkende plexiglas kleuren zijn platen waar niet doorheen gekeken kan worden en die ook geen licht doorlaten. PyraSied heeft meer dan verschillende kleuren dekkend. Geheel op maat te bestellen! Ook maatwerk helder, opaal, mat en gekleurd plexiglas.


Dan bent u bij Plexi Kopen aan het goede adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.