donderdag 16 november 2017

Houten ringendoosje

Het doosje is rustiek en vintage. Originele en persoonlijk ringendoosje gegraveerd met jullie eigen namen of datum. Bekijk de verschillende types in de webshop.


Deze leuke houten ringendoosje met de tekst Bride en Groom hebben een mooie vintage-look. Een prachtig gepersonaliseerde houten ringendoos ,.

Wat werd er super mee gedacht en het eindresultaat: een super hartvormig houten ringkistje met onze namen en. Houten ringendoosje met mos. Voor een buitenbruiloft of voor de rustieke uitstraling, een unieke manier om jullie ringen te presenteren bij de ceremonie. Je kunt natuurlijk het ringendoosje dat je bij de juwelier hebt gekregen gebruiken, of een ringkussentje aanschaffen, maar hoe leuk is het om zelf een bijzonder.


Ringkussens en ringendoosjes zijn vaak erg klein en zouden daardoor wellicht al snel over het hoofd gezien kunnen worden. Maar wist je dat het dragen van een. Om dat ene moment nog net wat spannender te maken hebben we hier van de leukste en origineelste ringendoosjes opgezocht!


Deze ringendoosjes kun je met een beetje.

Je begint met de keuze voor wat voor materiaal je wilt gebruiken. Kies je voor een houten ringendoosje , een kartonnen ringendoosje of toch iets heel anders? Een orgineel, persoonlijk en uniek kado. Dit houten ringendoosje is een mooi en persoonlijk alternatief voor het klassieke ringkussen. Omdat we alles zelf maken kunnen jullie niet alleen de tekst geheel zelf.


Vind ringendoosje op Marktplaats. RA5uit de collectie van Lillian Rose Op het doosje staan de woorden The Rings. In de deksl staat geschreven with this ring I thee wed.


Ringendoosje met trouwdatum en namen voor jullie bruiloft. Dit mooie gepersonaliseerde houten ringendoosje kun je aan de binnen- en buitenzijde kan personaliseren. Aan de binnenkant zijn twee uitsparingen gemaakt waar je de. Het ringenmoment in het gemeentehuis kan je nu wel heel persoonlijk maken.


Laat de ringen bezorgen in een ringendoosje met jullie namen erop gegraveerd. Dit prachtige houten ringdoosje op zakformaat (kan ‘ie lekker veilig in je binnenzak) is een mooi alternatief voor het klassieke ringkussen. Prachtige houten ringendoosje met gouden bedrukking.


Extra veilig zodat je zeker weet dat de.

Zelf kocht ik een superschattig houten kistje bij Xenos. Zojuist heb ik een ringendoosje gemaakt. Het was heel snel klaar en is heel mooi geworden! Set van houten hartjes. Een uniek en gepersonaliseerd trouwringendoosje gemaakt van jullie eigen trouwkaart of in stijl van jullie bruiloft.


Zijn jullie op zoek naar een origineel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.