donderdag 16 november 2017

Hoekbeschermers kunststof

Tot 1dagen kosteloos retour. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust! Groot assortiment hoekbeschermers en hoekprofielen in rvs, aluminium, kunststof , staal of rubber.


Om schade te voorkomen is. Acrovyn SSM-Meer informatie.

Koop eenvoudig al uw hoekbeschermers online bij Profipack Verpakkingsmaterialen. In kunststof , rvs en aluminium. Wij adviseren, leveren en monteren.


De open hoeken kunnen direct op de hoeken rechthoekige of kubusvormige producten worden geplaatst. Ze worden onder andere gebruikt voor het beschermen van hoeken van. Metaltis kunststof hoekbeschermers worden gebruikt bij het zekeren en omsnoeren van dozen, palletgoederen en vrachten.


Zij verdelen de druk en verhinderen. Bent u op zoek naar de beste hoekbescherming ?

Wij bieden u de meeste keuze aan hoekprofielen en hoekbeschermers ! Het hoekstuk beschermt rechte hoeken tegen schade door regelmatige passage: hoeken van muren, rekken,. Hoekstuk van kunststof (vinylacrylaat), gevouwen in een hoek. Van spanbandbeschermers tot kunststof hoekbeschermers. Geëxtrudeerd slagvast kunststof op vinylbasis met graniet structuur.


Zelfdovend materiaal, goedgekeurd volgens ASTM-D635. Info over hoekbeschermers kunststof. Resultaten van zoekmachines! Vaak wordt een stelling in bijvoorbeeld uw magazijn, licht geraakt op de kopse kanten wat het meteen de zwakste.


Rubbermagazijn heeft een uitgebreid assortiment hoekbeschermers. Hoekbeschermers voor de bescherming van uw stellingen. Afmeting: 55x35mm Kleur: zwart € Bestellen. Een nadeel van het gebruik van omsnoeringsband is dat dozen en andere producten mogelijk beschadigd raken door de spanning op.


Met een klein kindje kunnen sommige meubelstukken gevaarlijk zijn. Kunststof beschermhoeken voor pallets. Voor meubelen met scherpe hoeken, zoals tafels en bedden, zijn hoekbeschermers verkrijgbaar.


Deze hoekbeschermers voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.