maandag 13 november 2017

Geisoleerde betonpanelen

Ruime keuze aan geïsoleerde en massieve betonpanelen. Afhankelijk van de gestelde eisen kunnen zowel volle betonpanelen als geïsoleerde panelen geleverd worden. Panelen en plinten - vol beton en geïsoleerd.


Geïsoleerde betonwanden G. Betonindustrie BV heeft een ruime ervaring in het produceren van geisoleerde prefab betonwanden. Als architect of collega-aannemer kunt u bij Morti terecht voor snelle gevelbouw met geïsoleerde of volle betonpanelen uit eigen atelier.

Bespaar tijd op de werf door geïsoleerde gevelpaneelen in prefab beton te gebruiken. De afwerking kan in gladde, gekleurde of uitgewassen beton. Inclusies uitsparingen en eventueel met een realistisch baksteenmotief. De Betonelementen en Prefab betonelementen van Concrete International bieden een efficiënte oplossing voor gevels, binnenwanden en brandwanden. Om een mooie, sterke en onderhoudsvrije borstwering te verkrijgen kunnen wij betonpanelen in allerlei diktes en kwaliteiten monteren.


Onze betonpanelen zijn uitermate geschikt als brandwand. Alle prefab betonpanelen worden door ons zelf getekend inclusief sparingen voor ramen,. Massieve betonpanelen zijn zelfdragend en bedoeld voor horizontale montage.

Bouwonderneming Morti maakt geïsoleerde of volle betonpanelen in een eigen atelier. Snelle gevelbouw gegarandeerd! Het monteren van betonpanelen gebeurt door middel van Horizontale- en verticale montage,. De geïsoleerde kanaalplaten van Waardo Beton b. De juiste afmetingen en afwerking van de wandpanelen worden vastgelegd in functie van het project en de specifieke toepassing.


OLBECON massieve panelen van beton zijn leverbaar in diverse dikten en oppervlaktestructuren. Massieve panelen zijn toepasbaar als funderingsplinten, als drager voor. Lengte betonpanelen op maat, max.


Glad of gestructureer afhankelijk van de. Tonpanelen Industriële geïsoleerde wandelementen in glad beton worden vlak gestort op metalen bekistingen. Prefamed biedt gewapende betonpanelen , voorgespannen balken, kolommen en balken in gewapend beton. En dit van een unieke, hoogstaande kwaliteit! Neem gerust een kijkje in onze webshop!


Van Delft heeft een groot assortiment geïsoleerde metalen wandpanelen voor wanden. De wandpanelen zijn bestemd voor civiele, industriële, commerciële en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.